Adviesbureau VCA

JR Quality is het adviesbureau op het gebied van de VCA-norm. Wij zijn het bureau dat uw bedrijf optimaal adviseert en begeleiding biedt bij het opzetten van het VCA-handboek. Met het bezit van een VCA-certificaat bewijst u aan uw klanten, dat u bewust bezig bent met de veiligheid van uw medewerkers en diensten binnen uw bedrijf. Het VCA-certificaat biedt u vele voordelen.

Een VCA-managementsysteem is een systeem waarmee organisaties gestructureerd vorm kunnen geven aan hun beleid op het gebied van veiligheidszorg. Het is een gestructureerd hulpmiddel om uw bedrijf en medewerkers optimaal te kunnen aansturen en te verbeteren.

Advies en begeleiding bij VCA-certificering
Adviesbureau JR Quality B.V. heeft jarenlange ervaring met het adviseren over en begeleiden bij VCA-certificering. Aan de hand van een aantal stappen zetten wij een goed werkend en vooral uiterst praktisch VCA-handboek op voor uw bedrijf.

Wij bieden aantrekkelijke tarieven en een praktijkgerichte manier van werken, zodat het handboek toegevoegde waarde heeft voor uw medewerkers, uw bedrijf en uw klanten.

Wilt u meer weten, of een vrijblijvende afspraak maken, neem dan contact met ons op.

 

Laatste nieuws