VCA handboek

Het VCA certificaat is een nuttig middel om in één keer aan te tonen dat uw bedrijf op een groot aantal punten voldoet aan de eisen op het gebied van veiligheid, gezondheid en milieu. JR Quality is specialist in het opstellen van een praktisch en compact VCA handboek. Wij begeleiden en adviseren uw bedrijf graag. VCA staat voor Veiligheids Checklist voor Aannemers en is bedoeld om de kans op een dodelijk ongeluk tot het minimum te beperken. Een up-to-date VCA handboek is een belangrijke certificering voor veilige, gezonde en milieuvriendelijke werkomstandigheden voor uw medewerkers.

Een goede begeleiding van het opzetten van een VCA handboek is noodzakelijk. Wij van JR Quality helpen u bij het opstellen van een duidelijk VCA handboek, zodat uw bedrijf het certificaat behaalt. Uiteraard lichten wij uw bedrijf grondig door, zodat dit aan alle VCA eisen zal voldoen.

Advies en begeleiding bij VCA certificering
JR Quality heeft jarenlange ervaring met het adviseren over en begeleiden bij VCA certificering. Aan de hand van een aantal stappen zetten wij een goed werkend en vooral uiterst praktisch VCA handboek op voor uw bedrijf.

Wij bieden u aantrekkelijke tarieven en een praktijkgerichte manier van werken, zodat het VCA handboek toegevoegde waarde heeft voor uw medewerkers, uw bedrijf en uw klanten.

Wilt u meer weten, of een vrijblijvende afspraak maken, neem dan contact met ons op.

Laatste nieuws