ISO 9001

Een ISO 9001 managementsysteem is een systeem waarmee organisaties gestructureerd vorm kunnen geven aan hun beleid op het gebied van kwaliteitszorg. Het is een gestructureerd hulpmiddel om uw bedrijf en medewerkers optimaal te kunnen aansturen en te verbeteren.

Het vastleggen van processen kan een uitstekende basis zijn voor de analyse en de verbetering ervan. Een procesbeschrijving kan ook zonder analysetechnieken al een groot aantal zwakke punten identificeren. Ook kan het ISO 9001 handboek nuttig zijn voor het opleiden van mensen en om te raadplegen.

Wat zijn de voordelen?

  • Verhogen van de kwaliteit van de diensten en producten;
  • Verhogen van de klanttevredenheid;
  • Bedrijfsprocessen vereenvoudigen;
  • Voorsprong ten opzichte van uw concurrenten;
  • Bedrijven met een ISO 9001 certificaat hebben veelal de voorkeur.

U wordt niet uitgesloten bij aanbestedingen waarbij het ISO 9001 certificaat vereist is.

Ervaring
JR Quality B.V. heeft jarenlange ervaring met het adviseren over en begeleiden bij ISO 9001 certificering. JR Quality B.V. is geschikt voor elk type organisatie; van productiebedrijf tot zakelijke dienstverlener.

Handboek
Aan de hand van een aantal stappen zetten wij een goed werkend en vooral uiterst praktisch ISO 9001 handboek op voor uw bedrijf. Wij bieden aantrekkelijke tarieven en een praktijkgerichte manier van werken, zodat het handboek toegevoegde waarde heeft voor uw medewerkers, uw bedrijf én uw klanten.

Wilt u meer weten over ISO 9001, of een vrijblijvende afspraak maken, neem dan contact met ons op.

Laatste nieuws