Adviesbureau ISO 14001

JR Quality is het adviesbureau op het gebied van de ISO 14001 norm. Wij zijn het bureau dat uw bedrijf optimaal adviseert en begeleiding biedt bij het opzetten van het ISO 14001 handboek. Met het bezit van een ISO 14001 certificaat bewijst u aan uw klanten, dat u bewust bezig bent met het verbeteren van alle processen en diensten binnen uw bedrijf. Het ISO 14001 certificaat biedt u vele voordelen.

Een ISO 14001 managementsysteem is een systeem waarmee organisaties gestructureerd vorm kunnen geven aan hun beleid op het gebied van milieuzorg. Het is een gestructureerd hulpmiddel om uw bedrijf en medewerkers optimaal te kunnen aansturen en te verbeteren met betrekking tot het milieu.

Advies en begeleiding bij ISO 14001 certificering
Adviesbureau JR Quality heeft jarenlange ervaring met het adviseren over en begeleiden bij ISO 14001 certificering. Aan de hand van een aantal stappen zetten wij een goed werkend en vooral uiterst praktisch ISO 14001 handboek op voor uw bedrijf.

Wij bieden u aantrekkelijke tarieven en een praktijkgerichte manier van werken, zodat het handboek toegevoegde waarde heeft voor uw medewerkers, uw bedrijf en uw klanten.

Wilt u meer weten, of een vrijblijvende afspraak maken, neem dan contact met ons op.

 

Laatste nieuws