ISO 14001 certificering

De ISO 14001 is een international erkende norm die is gericht op het beheersen en verbeteren van de prestaties van uw bedrijf op milieugebied. Bedrijven die voldoen aan de gestelde eisen, en dit ook hebben laten toetsen, mogen zich ISO 14001 gecertificeerd noemen en deze certificering tonen. Het doel van deze norm is om alle milieuelementen en milieurisico’s in kaart te brengen. Waarna de risico’s worden teruggebracht naar aanvaardbare en/of beheersbare risico’s.

Met het ISO 14001 certificaat toont u aan dat u over een internationaal erkend milieumanagementsysteem beschikt en dat u de zorg voor het milieu zeer serieus neemt.

Advies en begeleiding bij ISO 14001 certificering.
JR Quality heeft jarenlange ervaring met het begeleiden van bedrijven bij het behalen van de ISO 14001 certificering. Aan de hand van een aantal stappen zetten wij een goed werkend en tegelijk zeer praktisch ISO  14001 handboek op voor uw bedrijf.

Wij bieden u aantrekkelijke tarieven en een praktijkgerichte manier van werken, zodat het handboek toegevoegde waarde heeft voor uw medewerkers, uw bedrijf en uw klanten.

Wilt u meer weten, of een vrijblijvende afspraak maken, neem dan contact met ons op.

Laatste nieuws